Condicions d’ús de VOLUNTARIAT EN UN CLIC

Amb la voluntat de facilitar-vos, a les entitats que no sou federades, la cerca de persones voluntàries, posem a la vostra disposició el web Voluntariat en un clic, per tal de seguir enfortint la xarxa d’entitats socials del territori català i promoure una ciutadania més compromesa amb el voluntariat.

Aquest web permet la publicació d’ofertes de voluntariat dirigides a ciutadans i ciutadanes majors d’edat, joves de 16 a 18 anys i a empreses.

Des de la Federació Catalana de Voluntariat Social vetllem pel bon funcionament i el bon ús de Voluntariat en un clic, amb un doble objectiu:

- Posar a l’abast de les entitats un espai en línia que permeti gestionar àgilment les vostres ofertes de voluntariat.

- Facilitar l’accés i la consulta d’ofertes de voluntariat entre la ciutadania per a promoure la seva implicació i participació.


Vull fer-ne ús!

- Pots publicar tantes ofertes de voluntariat com vulguis a través de Voluntariat en un clic.

- Cal que omplis la següent documentació* perquè et puguem facilitar una clau d’accés, que et permetrà gestionar les teves crides de voluntariat:

* La documentació, un cop complimentada i signada, l’has d’enviar a borsa@voluntaris.cat

- A final de cada any t’emetrem un rebut amb l’import total, segons el nombre d’ofertes que hagis publicat. Cada una de les noves ofertes publicades té un cost de 5€.