Condicions d’ús de VOLUNTARIAT EN UN CLIC per a entitats no federades

Per tal de facilitar-vos la cerca de persones voluntàries, també a les entitats que no sou federades, us posem a disposició el nostre web Voluntariat en un clic.

Volem continuar enfortint la xarxa d’entitats socials de Catalunya i promoure una ciutadania més compromesa amb les causes on el voluntariat col·labora.

Aquesta web us permetrà publicar crides per cobrir places de voluntariat dirigides a ciutadans i ciutadanes majors d’edat, joves de 16 a 18 anys i a empreses.

A la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) vetllem pel bon funcionament i el bon ús de Voluntariat en un clic, amb un doble objectiu:

- Posar a l’abast un espai en línia que us permeti gestionar àgilment les vostres crides de voluntariat.

- Facilitar l’accés i la consulta de crides de voluntariat entre la ciutadania per a promoure la seva implicació i participació.


Vull fer-ne ús!

- Podeu publicar tantes crides de voluntariat com vulgueu al web Voluntariat en un clic.

- Cal que ompliu la següent documentació* perquè us puguem facilitar una clau d’accés, que permetrà gestionar les vostres crides de voluntariat:

* La documentació, un cop complimentada i signada, l’heu d’enviar a borsa@voluntaris.cat

- A final de cada any us emetrem un rebut amb l’import total, segons el nombre d’ofertes que hagueu publicat. Cada una de les noves ofertes publicades té un cost de 5€.

Si ets una entitat de voluntariat social amb seu a Catalunya, estàs convidada a sumar-te a la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Entre tots fem créixer el voluntariat social!